2021 жылдың 15 наурызынан 20 наурыз аралығңында АСжДК-де Тамақтандыруды ұй-у мамандығының АСПАЗДАР біліктілігі бойынша апталығы басталып та кетті. Жоспар бойынша арнайы пән оқытушылары оқу үрдісіне сәйкес ашық сабақтар өткізсе, ал о/ө шеберлері сабақтан тыс уақытта шеберлік *класстар* көрсетпек.  Аспаздар апталығын ең алғаш болып 20-3 тобының о/ө шебері Альменова Ф.Ж. ж/е аталмыш топ студенттері  “Ұмыт бола бастаған қазақ ұлттық тағамдары” тақырыбымен ашты.  Ашық өндірістік сабақ ойдағыдай өтіп, комиссия мүшелерінің көңілінен шықты
 
 
Аспаздар апталығын ең алғаш болып 20-3 тобының о/ө шебері Альменова Ф.Ж. ж/е аталмыш топ студенттері  “Ұмыт бола бастаған қазақ ұлттық тағамдары” тақырыбымен ашты.  Ашық өндірістік сабақ ойдағыдай өтіп, комиссия мүшелерінің көңілінен шықты